Sivut

perjantai 27. huhtikuuta 2012

Viikonloppu

Jes, viikonloppu on alkanut ! :)
Tänään menin koulusta suoraan Minjalle. Syötiin nuudeleita + katsottiin Viidakon tähtöset. Lähdettiin Minjan vuokraponin Allman luokse.
Minja ratsasteli Allmaa ja itse talutin Tyyneä, itsekkin nousin selkään, mutta ... :D
Allma oli jotenkin kuuma ja Minja oli laukannut Allmalla jotain 2 kertaa ? No, mun piti ravata ylämäki ylös, mutta kun nostin laukan Allma lähti pukkikiito-laukalla ylämäen ylös. En eläissäni oo ollut niin nopean ponin/hevosen selässä ! Allma ei pysähtynyt vaikka Minja yritti pysäyttää Allman.
Allma lähti kiitopukkilaukassa metsään, tai ei se metsä ollut mutta sellaselle tielle missä oli kantoja yms. Allmahan hyppäsi ne sitten, ja pukitti samalla, no tulikin hypättyä maastoeste XDD
Olin aika järkyttynyt, kun poini meni noin, mut loppujen lopyks nauroin sille.
 Minja rauhoitteli Allman ja Minjallakin Allma vähän yritti lähtee. Mut ei jäänyt mitään "traumoja" Allmasta, koska se on poni ja sellane niin ymmärsin ihan hyvin, ja nyt mua kyl naurattaa kun oon Allmalla hyppinyt maastoesteitä XD mut istuntai ainakin oli hyvä kun pysyin selässä !

Mentiin Minjalle ja Minja vaihtoi vaatteet koska mentiin meidän luokkalaisten tyttöjen vappu "bileisiin" koska ens vuonna meidän luokka erotetaan. Bileet alko puol 6 mutta tultiin vasta 7 koska käytiin vielä kaupassa + mun piti mennä kotiin vaihtaa vaatteet. Illan aikana juteltiin,syötiin,leikittiin,oltiin pihalla ja oteltiin kuvia :)

                tää sää <3

                     timon&bumba edustaa

                              kyllä,olemme normaaleja


                                          mitäs me ninjat (ilmeellä)


                            mitäs me ninjat x2 (ilmeellä)

                 M.inisteri

                       en tyksi mun ilmeestä :c

Mutta hei, kohta on vappu ja lumet on jo melekeinpä kaikkialta sulannut ! Ehkä päästään vielä harjulle jos öis lämmintä :-) Mutta tällästä perjantaita tänään, Tiia haki sen skootterilla  ja köryyteltiin sillä sitten kotiin.
Huomenna Elisan vuokraponin luokse ? ;o

Siihen asti heipat ! :-)

xoxo Pinja

2 kommenttia: