Sivut

torstai 12. huhtikuuta 2012

Kysymyspostaus + vähän tietoa päivästä

Nyt teen tän kysymyspostauksen ihan kirjoittaen, koska videolla en valitettavasti kerennyt tehdä :( Enjoy !

Omistatko aseen ? Tottakai, joka päivä pyssyllä ilmaan pamauttelen ^^

Lempiruoka ? Ei oikein ole, ehkä kiinalainen, ABC:n lehtipihvi ja mummon ruuat :3

Lempivuodenaika ? Tykkään kesästä ja talvesta, mutta kesä vie kumminkin koska oon enenmän lämmön ihminen, kun taas kylmän :)

Lempihevosrotu ?   Apua, on niin monta niin en osaa valita ! Mutta onhan kaikki ponit kiva ja näi :)

Lempihevonen ? Ruskelan Hulda,Greysy,Viriä,Vahva-Onni ja kaikki Keski-Suomen Ratsastuskeskuksen hevoset ! :D

Kauan olet ratsastanut ? Aloitin 2006 vuonna ratsastuksen keväällä, eli kohta 6 vuotta. Mutta on ollut taukoa. Oon sanonut että se ois jotain ½vuotta, mutta nyt kun mietin lopetin kesän alussa ja siinä syyskuussa taisin jo mennä takaisin, niin ei siinä ihan puoltavuotta oo :D

Ootko kisannut ? Olen vain leirikisoissa mennyt :)

Korkein este jonka olet mennyt ? Varmaan 90 cm ? :)

Isoin ja pienin hevonen/poni jolla olet mennyt? Pienin varmaan on Hulda, 98cm ja isoin taitaa olla jo 160cm ?

Lempiheppasi ? Oon vastannut siihen jo :)

Meetkö leirille ? En.. :( mutta heppakesä on kumminkin tiedossa ;)

Kauan oot ratsastanut ? Vastasin siihen jo ... :DD

Ootko ratsastanut muilla talleilla kun killerillä ? Juu tottakai ! :)

Kuka on paraskaveri ? Mulla on paljon "bestiksiä" mutta myös paljon todella ihania ystäviä, niin en halua laittaa mitenkään järjestykseen kavereitani, ne ketkä on kaikkein lähimmäisiä tietää sen itse :)

Mistä sait idean aloittaa blogin kirjoittamisen ? Kavereilta, ja esim. joltain Youtubelaisilta, keillä oli hienot blogit !

Mikä on sun toinen nimi ? :D:D Annika...

Mitä koulua käyt ja luokkaa ? Kortepohjan koulua (en kauaa kylläkään) ja luokka on 6A

Mitä mieltä olet yläasteelle siirtymisestä ? Oon tosi innoissani ! En kestä enään meidän ala-astetta ;D 

Jääkö meidän koulua ikävä ? No periaatteessa meidän opea,  kun se on niin kiva :) ! + hyviä muistoja Mutta muuten ei todellakaan.


Lempiartisti ? Öö no en kuuntele 1 tiettyä artistia pelkästään, on niin monta :D Mutta One Directionilla on melkeinpä kaikki biisit hyviä, niin tykkään niistä, mutta on kaikkia rihannoja sun muita :DD


Missä maissa oot käyny ? Espanjassa oon käynyt melkeinpä joka vuos jostain 3 vuotiaasta lähtien :D Mutta myös Turkissa,Ruotsissa ja Italiassa.


Mitä tuumaisit jos kaupungilla vastaan tulisi pinkkihiuksinen, pinkkitakkinen, pinkkisaappainen, pinkkiä purkkaa jauhava aurinkolasit päässä kävelevä nainen? Öö :D En tiiä, nauraisin varmaan XD


 sano 1plussaa 1miinus sun rida istunnasta (omasta mielestä) ? Hmm.. oon huomannut sen,että kun käytän esim. vasenta pohjetta,kallistun vasempaan päin. Meen usein myös ennen hevosta,joten ois kyl parantamisen varaa. Joskus ryhtikin on vähän huono... :D


Tykkäätkö enemmä koulu- vai esteratsastuksesta ja miks? Jos tota ois kysytty vähän aikaa sitten,oisin varmasti sanonut esteratsastus. Mutta nyt tykkään molemmista melkeinpä yhtä paljon :) Ehkä yhä se esteratsastus voittaa, koska tykkään enenmän vauhdista ja vaarallisista tilanteista ;) Mutta koulukin on kivaa !




Jos saisit valita 2 rida varustetta ittelles mitkä ottaisit (+linnki?) Ehdottomasti ratsastussaappaat !
(http://www.horze.fi/Ratsastussaappaat%2C-nahkaa/38041,fi_FI,pd.html?dwvar_38041_color=BL&start=3&cgid=footwear)
Ja ratsastustoppatakki
(http://www.pollenpotku.net/klbomberwintersin.jpg)

 Jos saisit valita Jahvetille & Kaleville yhteiseks 2 varustetta mitkä ne olis? Varmaan jotkut suitset satulat tai loimia, en oikein tiiä,niillä on kaikki kumminkin hyvässä kunnossa niin ei ne tarvis mitään :D


mikä on paras talli ja miks? Keski-Suomen ratsastuskeskus (eli Larjan Talli) Koska siellä on hyvä tuntiopetus hyvään hintaan,hevoset ovat nuoria ja terveitä(myös aloittelijoille+vaatimillekkin ratsastajille), talli on iso ja siisti,samoin maneesi,mahdollisuuden maastoiluun+esteratsastukseen,mukavat hevoset,tallityöntekijät ja ilmapiiri ! Kaikki niin ihania :´) 


Haluisitko valmentautuu ja esteitä vai kouluu? Molempia ! Mutta jos on vain pakko 1 valita, niin esteratsastus, koska en ole hypännyt niin paljon,kun taas mennyt koulua.




Mihin kiinnität blogeissa huomiota?  Tekstit olisivat kiinnostavia ja pitkiä. Jokaisessa postauksessa olisi hyvän laatuisia kuvia. Videot+videopostaukset/erikoispostaukset olisivat aina plussaa ! Ja tietenkin banneriin (sanoo tyttö jonka banneri on tehty paintilla,koska blogger ei suostu lataamaan uutta -.-)




Kiitos paljon kaikille kysyneille ! 


Anteeksi vielä, ettei videolla nyt tullut,vaikka niin lupasin ):: Mutta muuten kysymyspostaus olisi tullut vielä myöhempään ! D: toivottavasti silti pidit tästä, ja suurkiitos vielä kaikille kysyneille :) ♥


P.S monia kysymyksiä oli kysytty 2 kertaan. Joitain olin laittanut postaukseen 2 kertaa,mutta kaikkia en.Eli kysyjät älkääpäs huolestuko jos teidän kysymystänne ei ole täällä, koska joku toinen kerkesi jo sitä kysyä.




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------


Tänään vihdoin löysin kevättakin ! Jippii :-)




                                                          kevättakki
                                                           Lindex
                                                             40€






Samalla löytyi myös laukku, ja äiti oli antelias ja osti sen ! ;)




                                                                      laukku
                                                                      Lindex
                                                                        32€






Eli tällästä päivää oon viettänyt ! Kävinhän mä kyl tuol tallilla piipahtamassa vähän kouluttaa Piksua ;) heheeivaa mulla oli ratsastus ja menin Piksulla. Ravailtiin,laukattiin,tehtiin pohkeenväistöt vasemmalle (mitkä onnistu hyvin !) ja peruutuksia, kiva tunti oli ihan joo :-)


Mutta nyt pittää mennä, heibbA !


♥:llä ninja_pinja





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti