Sivut

tiistai 10. tammikuuta 2012

Jahvetti&Kalevi

juu eli se "salaisuus"mun uudet vuokrikset (: Jahvetti&Kalevi. Alan vuokraamaan niitä Elisan kanssa ♥

Jahvetti ja Kalevi on suomenhevosia. Ne omistaa sama omistaja, kun Inkun ja Fautsinkin (lisätietoa niistä on "Memories..." postauksessa) mm... en muista kumpi mutta toinen oli 27 ja toinen 7 vuotias (: En halua valituksia mistään "et on liian vanha hevonen vuokraukseen" koska se on tosi hyvässä kunnossa ! Onhan se vähän hitaampi kun nuorempi  ja rasittuu helpommin mutta kun Elisa oli mennyt niillä ratsastamaan, se oli ollut ihan tavallinen ikäänsä nähden ja hyvin pysy perässä ! Kyllä me varmaan hypätään enenmän sitten tolla nuoremmalla (: Ei tää nyt niin ihmeellinen oo, joillekkin ihan tavallinen asia mutta musta tää on tosi kivaa ! (:
Ja ehkäpä voidaan jopa hoitaa/ratsastaa Inkulla kun asuu samalla tallilla !♥
Ja joidenkin mielestä suokit on tyhmiä ja näin. Mutta loppu peleissä vain luonne merkitsee minulle, ei rotu. Jos nuo ovat kivoja alan ehdottomasti vuokraamaan niitä Elisan kanssa ! Elisa itse ainakin sanoi että molemmat ovat tosi kivoja (: En lupaa vielä mitään, mutta se on varmaa että menen ainakin kokeilemaan niitä, niin katsomaan minkälaisia ne oikein on !

Plääh, että tollasta. En oikein muuta tiedä..mutta Elisankaa mennään sitten uudestaan testaamaan(kun Elisa kävi jo kerran) Kirjoitan sitten kun se päivä lähestyy (-:
Mutta mukavaahan on se, että huomenna on matiikan koe ! Ihanalla varoitusajalla tuli,kun eilen sain vasta tietää ♥ Nyt tää päivä on varmaankin datailua ja kokeeseen lukua. Haluisin ainakin 6,kun viimeks sain 5½ D;
Mutta onneks ope sano että "kun oot vaan aktiivinen tunneilla niin saat seiskan" hohoo :´D.
Huomenna ratsastamaan ft. Minja (:  Meen Minjan tunnille ja vissiinkin meen Minjan kanssa koulusta suoraan tallille,kun haluttais keretä pollenpotku kauppaan ennenkuin hepat haettais sisälle. Sitten Minja on hinkunu meille koko ajan,niin torstaina tulee meille koulusta suoraan,ja siitä mennään tallille. Nyt sitten ratsastan kahtena päivänä peräkkäin (: Minja pyys mua oisko maanantaina joku pv Allmalle, katotaan nyt. Mulla on tää viikonloppu kiireitä ja sit seuraavana ollaanpi jo tenerifellä ! woohoo ! (; Ja tuon Minjalle tuliaiseks kamelin 8´)

Huomisiin ! by ~ ninja_pinja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti