Sivut

maanantai 30. tammikuuta 2012

Shoppailemassa

Tänään myöhästyin,niinkuin arvelinkin. Ei johtunut siitä,että oisin nukkunut pommiin vaan, tuli aamulla pieni tukkaongelma niin huppista myöhästyin D: Kun tulin luokkaan,kaikki vaan "Pinjaa" hihi :)
Musiikin tunnilla en osannut mitään ! Kaikki oli opetellut uuden kappaleen mitä soitetaan kitaralla. Joten suoraan sanoen en tehnyt tunnilla mitään :/ Matikassa ei ollut mitään hätää helppoa ja oikeestaan jopa kivaa oli o; :D:D
Äikän tunnilla oli sit tämmöstä :


             taiteellista (y)  siinä on siis sateenkaari ja kaikkee. Sit sormissa lukee peace,love ja hope jos joku ihmettelee


Minja sit kysy,et haluisinko lähtee kaupunkiin. No,mikäs siinä. Menin kotiin ja kaiken säädön jälkeen vähän yli kolme lähin keskustaan.
Kierreltiin kauppoja ja käytiin mäkissä ottamassa mäkkipäkit (;
Sitten löysin kassatädin avulla ihanat housut ! Ne oli vähän niinku korkeavyötärölliset housut,kun kokeilin ne oli ihanat ! (: Joten ne makso 50e,niin en voinu ostaa niitä,kun manit ei riittänyt D: Niin laitoin varaukseen. Minja ihastu niihin kans,mutta ne oli enenmän sinisenväriset.
h&m löysin sitten kivan t-paidan ja ihan perus valkosen topin

 t-paita    h&m   7 .95€

                   

                                        valkoinen toppi h&m 4.95€


Satuin sitten ostamaan harmaan villatakin,kun tarvitsin sitä niin kovasti. Mutta,äiti olikin ostanut harmaan neuletakin (melkein sama asia). No,käytetään vaikka mun siskon kanssa tota äitin ostamaa yhteisenä :Dd

                                 villatakki seppälä 16,95€


Myös Sauli Niinnistö oli Foorumissa !!! Katottiin Minjan kanssa vähän aikaa,ennenkuin ei enään jaksettu (: Oisin kyl halunnu yhteiskuvan (;
Sitten oli jo aika lähtee 4h shoppailun jälkeen kotosalle (: Linkkejä ei tullutkaan kotiin,niin äitin piti tulla hakemaan :O Kello oli jnt 8 kun aloin tekemään läksyjä. Nyt yritän kirjotella tosi pikasesti,kun pitäis mennä untenmaille. Lupasin että tänään tulee lomavideo,mutta on niin paljon ollut häslinkiä niin en nyt kerkeä. Katotaan nyt,millon on aikaa. Tosiaan,haen Ginasta ne farkut huomenna kun käyn nostamassa tililtä nopsasti sen 50e. Oli pitkiin aikoihin ollut näin kivalla reissulla,koska ei oo ollut vähään aikaan mitään "shoppailuhimoa"

Minja pyys mua perjantaina Allmalle taas,kun mennään Apasionataan lauantai aamulla niin meen yöks Minjan uuteen kotiin (: Pietään kauhuleffa tuokio(t) ! Jotenka meen Allmalle,ja Minja sano et mentäis ilman satulaa,niin tulee ihan superii ! (; Ja ollaan suunniteltu sikana kaikkee,vaikka lauantaina pitää herätä tyylii 6aamulla D: Apasionata reissusta tulee kans kivaa,kun bussissa voi mennä aikas lujaas ;) hehe..
No mutta,huomisiin taas ehkäpä jopa lomavideolla !

Huomisiin !by~ninja_pinja



peeäs

                                 
         eix toi tiian hiirihattu oo ihku? samoin mun ilmeet... -.-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti