Sivut

sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Takaisin Suomessa (:

Mooi taas kaikki ! Sori etten oo kirjoittanut,mutta kun netti ei sitten Tenerifellä toiminutkaan ): Ja pääsin marketin koneelle,missä maksetaan netti-oloaikaa  mutta tää bloggeri ei toiminut -.- Sitten lentokoneessa netti toimi,mutta koneesta loppu sillon virta ! Ärggh.
Mutta, Tenerifellä oli tosi kivaaa ! Oli ihan kivan lämmintä, sellasta +23 :) Lomalla ei tehty niin ihmeitä,käytiin eläintarhassa mikä oli ihan kiva. Se oli aika vanha jo,niin niillä eläimillä oli kyllä vähän liian pienet häkit D:
Sitten syötiin tosi hyvää ruokaa,nukuttiin myöhään,otettiin aurinkoa yms. Kävin myös uimassa meressä (:
Lentomatkatkin meni ihan okei, ne oli vaan aika raskaita...kun toinen oli päivälento,ja paljon kivempi. Mutta toi kun tultiin pois niin oli yölento D: Vihaan yölentoja ! Sitten siinä yritin epätoivoisesti nukkua...Tultiin joskus neljältä yöllä meidän serkuille missä sitten nukuttiin. Heräsin 12 ja lähdettiin joskus 1maissa Jyväskylää kohti.
Ostin myös lomalla 2paitaa. Toinen on Mangosta ja toinen Bershkasta (osasinko oikein kirjoittaa?)
Otettiin mun siskon kanssa jotain 220 kuvaa. Otettiin paaljon enenmänkin,mutta poistin niitä turhimpia.
Otan joitain kuvia tähän,mutta teen vielä jossain vaiheessa lomavideon,missä on aika paljon sitten niitä kuvia/videoita.
Niin ja juu,se hotelli. Oli aika vanha,ja vähän rämä mutta kyllä siellä viikon meni. Alue oli tosi kiva,kun oppi tuntemaan niin menin yksinkin siellä. Siellä oli tosi paljon ravintoloja ja sillon sitten ne tuli vetämään ja houkuttelemaan omaan ravintolaansa. Ne juoksi perässä ja yksi mies sano jopa isille "mina rakastan sinua". Se oli vähän pelottavaa...Ranta oli meidän terassin alapuolella melkeinpä,samoin sellanen pieni "kylä". Sitä ei osaa selittää,siinä oli niinkuin kauppoja ja ravintoloja.


hotellin "terassi", kiitti hei laadusta blogger ♥



                                          ranta








Enenmän kuvia sitten siinä videossa (:

Oon tehnyt sitten kaikki lomaläksyt ja oon aika poikki. Huomenna pitäis jaksaa kouluunkin mennä, ja oon vielä Espanjan ajassa. Kun Suomessa on 2 tunnin aikaero,täällä on enenmän kun Espanjassa.
Sen takia eilenkin valvoin johonkin 3,kun Espanjassa kello olisi vasta 1 yöllä.
Eli tultiin jo eilen kotiin,muutta en jaksanut kirjoittaa. Lomavideo tulee varmaankin vielä tänään tai huomenna.
En nyt tiiä,oonko niin ruskee (; Kyllä melkeinpä joka päivä otin aurinkoo.
Niin,no eipä mulla muuta. Koluun ja siihen se loma loppu. Kokeitakin varmaan varmasti tulee pian, öää katotaan myöhästynkö kun nukun pommiin mikä on 100% mahdollista.
Ja niin,paidoista tulee kuvia sitten about.huomenna? Nimittäin ne on nyt pesussa :/

Huomisiin ! by~ ninja_pinja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti