Sivut

torstai 12. tammikuuta 2012

Talvi ♥

Eilen menin sillä varatunnilla Vahurilla. Tehtiin tunnilla kunnon tehotreeni !
Mutta tänään Minja tuli koulusta suoraan meille. Syötiin pannaria ( :3♥)
 tehtiin läksyt ja oltiin koneella. Sit käytiin nopsasti ostamassa tallieväät ja lähdettiin tallille !
Hennan ja Minjan kanssa lakastiin lattia. Jaettiin kaurat ja mentiin hakemaan pollet sisälle. Ite otin tammoista Saikun. Sitten hain Niilon tarhasta pois,ja laitoin Joeylle loimen --> tarhaan. Laitettiin Minjan kanssa sitten Manta tunnille. Menin itse tunnilla Saikulla ilmansatulaa♥
Tunnilla oli myös Brita,joten arvasin että tulee aika tylsä tunti. Niinkuin tulikin. Ravattiin puolet tunnista ainakin koska Britalla oli vaikeuksia. Sitten tehtiin pohkeenväistöä ja c päädystä rata pituussuuntaa leikkaa, jossa vaihettiin sitten aina suunta. Väistöt meni kai hyvin,en oikein saanut palautetta kun Marjo keskittyi enenmän Britaan.
Mutta kyl se sano onneks että "hyvin menee saikulla,pinja.hyvin menee,oikein". Että kyllä suurinmaks osaksi meni ..Mutta välillä Saikku ei halunnut kääntyä,onneks sain sitten kääntämään sen (:
+Tunnin jälkeen söin buenoa ja lähdin sitten kotiinpi päin. Mahtavaa !HUOMENNA ON JO VIIKONLOPPU♥
Mahtavaa,on tää viikko on ollut tuskallinen :´´D Tänäänkin tunnilla nukahdin melkein koko ajan ! Silmiä piti tyyliin pitää auki,etten nukahtanut D:

Mutta,niinkuin otsikossa lukee,on ihanaa että on nyt lunta ja pakkasta ! On kyllä ennustettu että lumet häipyis taas, mutta toivottasvasti ei ! Haluun kohta mennä pulkkailee ja laskettelemaan ! Ja koiran kanssa ihania lenkkejä. Ja saa järkkärilläkin kivoja kuvia sitten (:











                                                     pientä pelotti kun pakotin sen tohon lumeen :c ::D:D   




juu mutta huomisiin ! by~ ninja_pinja


ei taaskaan kovin pitkä teksti ): Kuviakaan ei eilisestä eikä tästä päivästä(lumikuvat vanhoja) koska unohtu kamera+maneesi laatu (y)


p.s kiitos todella paljon 10 lukijaa ! Jos teille tulisi mieleen joku kiva erikoispostaus niin kommenttia vaan ! Minja ehdottti sitten et voisin tehdä "ratsastushistorian" mikä ois sit kans kiva. No katellaan sitten (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti