Sivut

lauantai 17. joulukuuta 2011

Canon eos 1100D ! ♥

Niinkuin otsikosta päätellen sain vihdoin ja viimein järkkärin! IHANAA! Mutta aloitetaanpas ihan alusta --->
Heräsin about puol yhdeltätoista ? Lähdettiin joskus puoli yhdeltä Petäjävedelle,eli siellä missä asuu mun mummo ja pappa jaja meidän mökki (: Mentiin siis kuusen etsiskelyyn. Ei meinatty löytää sitten mistään. Tuli napattua pikkukuusi yläkertaan. Mentiin sitten mökille ettimään ja löyty sitten jonkunlainen ! Meidän koira Tara olihan siis ihan innoissaan kun rakastaa olla mökillä. Se ei halunnut mennä takasin kotiin ! No mutta lähdettiin sit kottinpi. Heitettiin koira takasi kotiin ja lähettiin heseen syömään. Sitten oli pitkä&uuvuttava kauppareissu. Meillä meni jnt 2tuntia ? o;  Mentiin citarissa kattoo sitä järkkäriä. Se oli siis canon eos tonnisatadee ! Se oikeesti makso jotaain yli 600e mut se oli tarjouksessa jollain 340 ! OMG. Kaupan päälle saatiin kameralaukku,kirja ja kaikkee jännää. Itseasiassa en tiedä miksi, mutta en halunnut enään nikonia vaan ton canonin. Isi osti sitten sen☻♥ Kun tultiin kotiin testailtiin ja tuli pari ongelmaakin. Harjoteltiin ja säädettiin.

                                          Harjotus kuvia


                                           my loove♥ puhdas peilii + järkkäriherutus









Sitten käytin Taraa vielä pikasesti iltapisulla. Mutta kun menin ulos niin satoi lunta ! JES! On ollut pari päivää kokonaan lman lunta ja plus asteita :< mutta nyt vihdoin tuli lunta ♥ (toivottavasti sataisi lisää ja tulis pakkasta niin ne säilyis jouluun asti !)

                                      Mietin ettei kukaan oo ulkona 10illalla niin menin sit yöppärihousuissa. (;;


                                                    aaw


Loppu illan en oikein tehnyt mitään. Otin kuvia XD
On kyl ihanaa kun on järkkäri ! Nyt saan paljon enenmän tännekki sitten kuvia !(: Oooon supperhappy ja kiiitän isukkia paljon ♥ sfgh pitää lopettaa ennenkuin sekoan :´´) Ja nukkumaan..
Huomenna vissiin ostoksille,kun kortitkin on jo tehty ! Jotenka huomenna kuvia varmasti (;
Niin ja viikon päästä on jouluuu ! JIIHAA.
No, isi pakottelee jo lopettamaan jotenka eipäs muuta. Olen innoissaan nyt uudestä hyvästä kamerasta+että on lunta !!! Huomisiin ! by ~ ninja_pinja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti