Sivut

keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Joulu-uudistus !

Nyt uudistin ulkoasua ja tuli tälläseksi ! :) Itse tyksin paaljon , mutta ketuttaa koska mun rajaukset meni vähän pieleen ;) Enkä saa sitä korjattua ): Mutta kelvatkoon. Otin myös vähän jouluhenkeä mukaan ♥
Tänään pääsin vasta tallille vähän yli viis. Katoin Minjan tuntia ennenkuin Marjo pyys mua hakemaan yksäri Windyn. Otin Windyltä loimen pois, ja viikkasin sen. Sitten menin katsomaan vielä loppu tuntia. Mentiin Minjan kanssa talliin ja Marjo pyys että puhdistettais karsinoita. Putsattiin Piksun ekaksi. Lantalassa oli hieman ongelmia, koska siellä on niin paljon sitä lantaa, nini oli tosi vaikeeta sinne päästä !" Säädettiin ja naurettiin ja tipuin pari kertaa ! Sitten oli Raikku ADHDvarsan karsinan vuoro (: Vein Raikun Piksun karsinaan siksi aikaa. Putsattiin se kunnolla ja sitten taas lantalaan. Eihän siitä mitään tullut, kun tämmösiä heiveröisiä ollaan ;D Kun otin puhdasta purua niin purut lens mun päälle -.- Haha aina niin tapahtuu ! No sit oli vielä Britan vuoro. Ei keretty kunnolla putsata koska tuntsarit tuli. Ja kun Brita oli siirretty siksi aikaa Piksun karsinaan ja kun Piksun pitäisi tulla talliin niin...mutta tulipa jotenkin c(: Öää sitten vielä syötiin ja naurettiin yhdelle koiranpennulle. Minja vei mut sit kotiin.
Katsoin salkkarit ja nyt tässä datailen. Pitäis mennä tekemään paria läksyjä.
Taas tämmönen kuvaton tylsä postaus. Kamera oli mukana mutta ei tullut otettua kuvia XD

Huomenna on sitten taas ratsastus :) Haluaisin mennä Piksulla,Saikulla,Assilla tai Mantalla (--: Ois kiva mennä laukkaympyröitä tai sellasta.
Huomisiin ! by~ ninja_pinja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti