Sivut

torstai 9. helmikuuta 2012

Heppatyttöö viitsiviitsi ponipoikaa,haittaakse?

Menin siis tallille joskus vähän yli neljä ? Laitoin sitten Assian tunnille,harjasin ja varustin sen (:
Sain tunnille Assin, ja oli ihan jees. Assilla on ollut jalkavaivoja sen takia,kun on jo niin vanha papparainen (: Mutta menin Assilla ilmansatulaa. Assilla oli ihan kiva mennä,kun en oo mennyt vähän aikaan,ja ihanahan tuo possu hevonen on (;

                                 papparainen ♥  heilahti :/


Tunnilla tehtiin pujoittelua pelkän painon avulla. Ensiksi käynnissä ja sitten ravissa. Mutta se oli oikeesti aika hankalaa,kun Assi on kumminkin vähän jästipää. Ravissa se kumminkin onnistui paremmin (:
Tehtiin myös paljon näitä painojuttuja. Ravattiin,ja sitten siitä painoavulla käytiin. Ja siitä taas raviin.
Assin ravi oli välillä tosi outoa. Marjo itsekkin sanoi,ettei Assi ravaa puhtaasti. Ja Assi menee melkeinpä aina sellasta "onko pakko" ilmeellä, mutta nyt se vaan ravas siellä kovaa ympäri maneesia. Sitten mä pompin siellä kun hullu :d En yhtään tykännyt mennä ilmansatulaa Assilla,mutta muuten oisin varmaan jäätynyt ): No,ei se nii kauheeta kumminkaan loppujenlopuksi ollut.
Marjokin nauro kun Assi piti viedä talliin,niin Assi vaan jumitti eikä millään liikkunut. Voi raukkaa D: Yleensä Assi just rakastaa lokoilua vaan. Mutta se johtu varmaan siitä kun Assilla on ollut ns"puolieläke" koska sillä on sisi se jalka juttu,nini tunneilla ei voi käyttää.
Jos oikein muistan,Assi astui puominpäälle jotenkin pahasti,ja siitä se sitten meni. )=
Eli vein vanhuksen talliin ja putsasin suitset ja hellin papparaista :´) ♥ Hengailin vielä tyttöjen kanssa satulahuoneessa,ja hain yksärin sisälle talliin.






                                 assi oot niin lutune :3


Tunti oli siis ihan kiva,Assilla ei oo mitenkään kovin kiva mennä ilmansatulaa,muuten se on ihana :)
Seuraavalla kerralla voisin mennä satulalla,jos ei ois kauheet pakkaset..

Huomenna meen mun kaverille yöks Minjan kaa (: Ja lauantaina ois kiva mennä ratsastamaan,postaan ja ilmotan jos se kävis sittenpi, eipä muuta,koulussa oli btw ihan tavallista nii siitä en jaksanu kirjottaa (:(:
Huomisiin ! by~ninja_pinja


peeäs : nyt vähän muita kuvia tallilta © tiia






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti