Sivut

tiistai 21. helmikuuta 2012

Kouluradanteitä

Jotenkas, olin tänä aamuna maailman onnellisin, pystyin herämään vasta puol 9! Menin kymppiin kouluun,ekää kertaa koko lukukautena :D Senpä takia ala-astetta vihaan,kun koko lukuvuosi on sama lukkari, joten pitää vielä pari kuukautta kestää näitä 7 aamuja. No,koulussa eipä mitään ihmeellistä. Oli sijainen,oma ope oli hiihtokilpailuissa. Kun koulusta päästiin vähän aikaisemmin niin sieltä sit kotiin. Kotona datailin ja sitten odotin että äiti ja isosiskoni Tiia tulis koulusta kotiin,niin lähdettäis Jahvetin&Kalevin luokse. Päästiin joskus viideltä tallille,Elisan talon kautta.
Ekaksi puhdistettiin tarha. Otettini siis tarhasta ne kakka pallerot. :Dd Sitten otettiin hevoset sisään ja harjattiin. Harjasin ja hain Jahvetin. Jahvetti ei ollut yhtään likainen,vähän pölyä ja oli märkä. Sitten satula selkään ja suitset suuhun (:

                                              Kalevi (:

Sitten ratsastettiin kentälle,ja onneks siel oli noi valot ! Kuvia ratsastuksesta ei valittetavasti siis oo,että nähtiin mainiosti ratsastaa,mutta kamerassa ne kuvat oli niin pimeitä :D Mutta juu, Jahvetti on tosi kiva,reipas ja vissiin nuorikin. Hoitaessa vähän höslää ja ratsastaessa joskus myös.
Kun olin ottanut ohjat menin parisivua pohkeenväistöä. Jahvetti meni ainakin ekalla kerralla ihan superisti 8)) tokalla sivulla myös hyvin. Sitten menin rata pituusuuntaa leikkaa,siitä myös pohkeenväistöä. Vaihdoin suunnan melkein joka kerta. Sitten rupesin verkkailemaan. Menin ihan ravia. Jahvetin ravi oli muksan reipasta,sai kyllä siinä pidätelläkkin :) Kun olin mennyt ravia sopivasti niin menin laukkaa pitkilläsivuilla. Jahvettia sai ns"Koputtaa" että sai sen laukkaan. Joskus taas lähti ihan pelkästä pyynnöstä nätisti. Haha,se oli hauskaa kun Kalevi papparainen otti kisan Jahvetin kanssa. Kun laukkasin, niin Kalevi yh´t äkkiä lähti kovaa laukkaa perään. Elisa siellä selässä ihmetteli että mitääh. Voi pappaa ;) Annettiin hetkeksi pitkät ohjat.
Alettiin Elisan kanssa sitten tehdä seuraavanlaista harjotusta: tullaan puolirataleikkaata ja vaihtu suunta joka kerta,sitten päädyissä pääty-ympyrät. Tehtiin ekaksi ravissa, ja hyvin meni. Jahvetilla piti tehdä isompia ympyröitä kun tavallisemmin, jotain sellasta se Elisa huuteli Kalevin selästä. Sitten kun harjotusta oltiin tehty tarpeeksi niin laukattiin keskiympyrällä. Jahvetti parikertaa meni ympäri, sitten töppäs. Elisa selitti myös että Jahvetilla oli ympyrällä aika haastavaa laukata. Menin sitten pitkilläsivuilla jolloin Kalevi myös innostui ja lähti perään XD Annettiin pitkät ohjat,tehtiin siis loppukäynnit. Sittenpi laitettiin valot pois kentältä ja talliin ratsastus. Talliin oli tullut heppojen toinen omistaja joka oli ollut sunnutainakin. Otin Jahvetilta varusteet pois. Pesin kuolaimet ja sitten hellin molempia heppoja (: Kirjotin nopeasti "talli päiväkirjaan". Vein vielä Jahvetin karsinaan. Tyksin tosta tallistai han sikapaljo, sitä ei kukkaa tiedä ja toi on tollanen pikkunen ja söpö 8)) Sitten lähdettiin.
Oli kivaa,suunitelmissa ois lauantaina uudestaan,ei olla ihan 100% varmoja.


oon tositosi pahoillani,kun musta&jahvetista ei oo ratsastuskuvia :'( oli vaan niin pimeetä,ku niin myöhään päästiin vasta lähtee

Jotenka näin (: Asdfgsnif mulle on laitettu eilen maanantaina hampaisiin tälläset "raudat". Eli kumilenkin. Laittaminen ei tuntunu missään. Mutta kun tää kumilenkki pitää ottaa pois aina kun syö. Niin tässä hampaissa on tälläset "ruuvit" johon se lenksu kiinnitetään,nini nieleminen ja syöminen sattuu ihan pirusti,kun tässä on tälläset piikit jotka tekee haavoja :( Mutta onneks näitä mun on vaan pitävä jotain 2viikkoa. Oli myös jännää opetella laittamaan nää kumilenkit aina uudestaan ruuan jälkee. Mutta onneks on aina kokonainen pussi valmiina,mikä on täynnä niitä ;)

Juu,mut tällästä tänään. Huomenna tulee Dansku ja Bella ! ♥ wuhuu. Sitten torstaina ratsastus ja perjantaina alkaa jo loma (: aah <3 Ja postailen ja kerron kyllä,jos se lauantai kävis..
Pikemittä puheitta, hyvää yötä ! ♥:llä ninja_pinja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti