Sivut

sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Hiihtoloma !

Perjantaina menin kasiin kouluun. Käytiin meidän liikuntasalissa kattomassa unicef mediashow. Siinä esiteltiin jotain Afrikkalaista tyttöä, jonka perhe oli köyhä ja näin. Sitten lähdettiin hiihtämään. Hiihdin Minjan,Nistun ja Tinjan kaa. Hiihdettiin 5 kierrosta, ja kierrokselta sai aina 5 tarraa. Sitten ei enään jaksettu ja lähdettiin pois. Mentiin syömään ja meillä oli hamppareita. Ne oli aika isoja :D Ja en jaksanu sen hampparin jälkeen syödä jäätelöä. Meidän paras ope päästi meidät jo 11 kotiin ! Äiti tuli hakee mut ja Susannan. Olin kotona vähän aikaa ennenkuin menin sitten Susanalle.











muahahahah voitin ensinmäisen ja viimisen kerran sussun wiissä !



Lähdettiin sitten ulkoilemaan, ja ottelemaan kuvia (:




anteeks et oon tollane, mut kattokaa vasempaa niin päivänne pelastui!(:


Sitten piirreltiin ja kuunneltiin musiikkia. Sen jälkeen lähdin. Sitten mentiin melkeinpä heti sinne mummolaan,kattomaan meidän serkkuja. Tehtiin kaikkee kivaa ja tylsää sit lähdettiin joskus 11 kotiin.
Lauantaina meidän serkut tuli meille jooskus 12 aikaan. Säädeltini ja sellastaa :):) Shittenshitten tuli muutkin serkut jaja syötiin kaikkee hyvää (= Toiset lähti, mut Bella ja Dansku jäi yöks. Mentiin poreammeeseen ja katottiin putous ofc, mun mielestä ihan hyvä voitti :--)
Heräsin tänään puol 12 ja kohta noi serkut lähtee ): Harmi, niillä loppuu loma ja meillä vasta alkaa ! :D Mutta ois sinnekki iha kiva mennä joku vkl kun niillä ei oo koulua (: Lomaksi ei oo mitään suunnitelmia, Jahvetin ja Kalevinkaan luokse ei päästä kun Elisa on Saarijärvellä. Joten postaan sitten kun on jotain asiaa, niin älkää ihmetelkö jos en postaan joka pvä, kun tulee aika tylsiä lokoilupäiviä näistä kaikista :)


poossu


 


♥: llä ninja_pinja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti