Sivut

torstai 2. helmikuuta 2012

Lomavideoo

Yritin tossa päivemällä laittaa tota lomavideoo,minkä sain vihdoin ja viimein valmiiksi. Mutta tää blogger selvästi rakastaa mua,ja ei suostu sit millään laittaa sitä videoo tähän,paitsi linkillä -.-
Nyt kokeilen uudestaan,ja katotaan miten käy :/




....Ja se onnistui ! Jesjes (= Videon on tehty nopeesti,niin älkää odottako liikoja :D Kun se on vaan blogiin varten,niin en jaksanu kauheesti panostaa tähän videoon D: Mutta ihana loma ♡  !

Minja tuli meille koulusta suoraan,että mentäis sitten tonne tallille,mutta tunnit olikin peruttu näin kovan pakkasen takia. Minja jäi meille,ja oli 13 puo18 asti(: Säädettiin tosi paljon kaikkee,ja tehtiin paljon turhaa :D Mutta Minjan kanssa putsattiin mun kengät ! uujeeaa nyt ne on taas puhtaan Apasionataan varten (;
Nyt tuli muuten suunitelmissa muutos,etten huomenna mee Allman luokse (Minjan vuokraponin) Harmittaa juu,mut äitin mielestä ei kannattais,koska pitäis talli,yökylä,apasionata ja koulukamat raahata kouluun ! Niin sitkun Minja tulee Allman luota,meen niille yöks (= Ja ei sittenkään katota tota kauhuleffaa,vaan tuli hinku kattoo Titanic vaikka se on hullun surullinen ja itketään siellä koko yö :D: Katoin Titanickin  viimeks joskus 6vuotiaana ekan kerran,sit en ookkaan enää nähny sitä,mut muistan sen kumminkin aika hyvin :)
Ja sitten lauantaina 6herätys ja sitten seiskalta ylös(kun nukutaan ainakin tunti sen jälkeen Dx) muttaa joo tää on aika tylsää lörpöttelyä joten paipai !

Huomisiin~ninja_pinja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti