Sivut

torstai 23. helmikuuta 2012

Monipuolinen ratsastustunti

Tänään lähdin tallille joskus puol 5. Oma rats. ope Marjo oli muualla,niin Tytti piti tunnin. Sain Mantan tunnille,ja halusinkin sen :) Ekaksi alettiin ravailemaan ja jokaiseen päätyyn pääty-ympyrä. Manta meni hyvin, Tytti kehui että oli hyvä ohjasote+tahti. Sitten tehtiin käynnissä avoja,Manta oli ihan super ! Eli avot meni hyvin,Manta oli ihana :3 Tytti kehui paljon. Kun avot oli tehty, niin annettiin pitkät ohjat.
Kun oltiin käppäilty, niin tehtiin kaksi ympyrään. Toiseen tuli tammat(eli mun ympyrä) ja toiseen ruunat. Ruunat laukkas eka ympyrällä, sitten tammat. Manta oli kiva,välillä laukassa tahmee mutta ihana kumminkin c: Sitten anettiin pitkät ohjat,ja tehtiin loppukäynnit. Tää tunti oli mahtava. Oli tosi monipuolista ja Mantuli oli super. Tytti kehui,ja osaa pitää hyvin tunteja. Ois kiva että tälläsiä tunteja ois enenmänkin !

                                      Manta (vanha kuva)


                                  Manta cee Minja

Tunnista jäi tosi hyvä fiilis,koska oli niin monipuolinen tunti. Manta oli kyllä ihan superi tänään,Tyttikin kehui 8)) Sitten Tytti pyys että haen yksärihevosen Barbin. Hain Barbin tarhasta talliin ja otin loimen pois. Sen jälkeen otin Hannan kanssa Piksulta pois varusteet. Hanna laittoi bäkkärin Piksulle,mä pesin kuolaimet,niputin suitsen ja vein satulan. Ei kauaakaan kun sitten lähdinpi pois tallilta.

Jeeij,huomenna alkaa loma ! Ah,oonkin loman tarpeessa ! ::) Meinasin huomenna mennä Hannan kanssa Minjan vuokraponin Allman luokse hiihtoratsastamaan mutten pääse :( Koska meen huomenna meidän serkkujen luokse,kun ne tuli tänne Jyväskylään. Ja ne perjantaina tulee meille yöks ehkä. Jos ne ei tuu,niin mennään Jahvetin ja Kalevin luokse (: Mutta onhan kyllä aika mahtavaa nähdä tyttöjä taas ♥ ! Ja huomenna meillä on koko päivä pelkkää hiihtoa (-.-) Nimittäin meillä on joku "unisef hiihto". Mennään eka kattoo joku medishow ja sitten kun vaan 2h hiihtoa. Ja 12 kotiin (: Olispa jo loma,en jaksais millään hiihtä ! Katotaan oonko hengissä sittne huomiseen jälkeen enään :Dd

Sitä odotellessa, heipat ! ♥: llä ninja_pinja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti