Sivut

tiistai 25. lokakuuta 2011

Koirastani Tarasta postaus (:


Aattelinpa tehdä Tarasta postauksen (: Tara on siis kooikerhondje, mikä on aika harvinainen rotu suomessa (: Tara täyttää helmikuussa jo peräti 6 vuotta, eli nyt se Tara on 5 vuotias tyttö koira (:  Tara tuli meille n. 2006 vuonna jolloin olin 6 tai 7 vuotias. Tara haettiin Turusta asti.


Taraa ei kumminkinkaan käytetä näyttelyissä. Tara on hieman lihava, ja turkki hieman sekainen :D Tara on todella iloinen aina kun joku meistä perheenjäsenistä tulee kotiin. Vaikka olisi hakenut vain postin. Myös jos Tara näkee hyviä perhetuttuja tai ihan pennusta asti tottuneita ystäviä. Kyllä Tara on kiltti, tottelee todella hyvin mutta Tara ei tykkää pikkulapsista. En tiedä mistä johtuu mutta uskon kun perhetuttumme pienin lapsi rääkkäsi Taraa pienenä. Tara on myös hyvin hassu, kun tulee joku vieras kestä Tara tykkää Tara juoksee ympäri taloa häntä heiluten innosta.



Tara tykkää käydä lenkeillä. Eniten Tara rakastaa olla mökillä kesällä. Tara tykkää varmaan sen takia, kun siellä on niin paljon luontoa missä temmeltää. Yritämme tehdä mahdollisen paljon pitkiä metsä lenkkejä. Tara tykkää myös uida. Se tekee hyvä parille liikakiloillekkin ;) Tara noutaa keppiä tosi pitkältäkin, ja olen uinut Taran kanssa vierekkäin ;D Tara inhoaa sitä kun hypimme laiturilta. Tara haluaa jotenkin olla ''pelastaja'' ja kun hyppäämme Tara alkaa haukkumaan. Kyllä se joskus on hiljaa kun sitä kovaa käsketään mutta muuten se on seissyt laiturilla ja vinkunut kun katselee meitä järvessä. Tara tykkää myös tietenkin syödä&nukkua ;) Niin joo tottakai Tara tykkää olla rapsuttetavana ! Ja ehkä paras temppu mitä Tara osaa on kerjääminen ! Se ottaa hullun söpön ilmeen ja sen ruskeat nappisilmät hohtavat ammollaan. Mutta harvoin se mitään saa (ainakaan minulta...hehee)



                    Tässä näkyy yksi Taran kerjuu ilmeistä ;) Taran bf on Leevi kultainennoutaja, Bono mäyräkoira, Samu villakoira(viharakkaus suhde pikemminkin) Doni austraalianpaimenkoira, Vili villakoira ja Ismo ja Seppo (keiden rotua nyt en tiedä ;D) <---- Eli siis Samu on serkkujemme koira. Samua on yleensä se ketä säälitään ja lellitään eniten.  Samu itse haluasi olla Taran bf, mutta kun Samulle ei ole opetettu käytöstapoja niin Samu ärsyttää Taraa ja Samu ei missään nimessä halua alistua Taralle. Ensinmäiseksi aina kun Tara näkee Samun he leikkivät. Vähän ajan päästä Tara murahtaa ja välttelee Samua. Mutta vähän ajan päästä Samu ja Tara kulkevat yhdessä. Hahahah ! Niin siinä oli Taran hyvät koira kaverit ! (:


                                                Tara&Samu, otin serkulta (:



Ei mulla vissiin muuta keksi, yritin mahdollisen paljon kirjotta tietoa Tarasta, toivottavasti tykkäsitte. Kirjoitan siis Tarastakin juttua paljon niin on kiva että tiedätte koirasta edes jotain.

Tästä päivästä en nyt kirjoitan kun olen ollut vaan kotona. Huomisiin ! By: ninja_pinja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti