Sivut

torstai 10. marraskuuta 2011

Heppailemassa

Tänään olin  ratsastamassa (: Muutenkin rentopäivä !

Menin vasta yhdeksään joten ajattelin etten ois niin väsynyt mutta olinhan mä. Nousin ylös ja tein aamurutiinit :) Ja kun lähdettiin autolle nini hei täällähän on melkein talvi ;o Semmosta kuuraa ? Ja lunta luvattiin sitten esiviikoksi, ois jo aika tulla kohtahan on joulu !
Koulussa hölli, ekaks oli historiaa ja tehtiin ns '' esseetä'' sitten oli äikkää ja se koko tunti tehtiin tarinaa. Ja vielä oli biologian tunti. Olin vain 3h koulua ja jo 12 pääsi koulusta ! (;
Kotona datailin yksin kotona ja nauroin meidän koiralle :D Sitten muistinkin että ''ainiin mullahan on tänään ratsastus'' ja soitin hätäsenä isille että millä pääsen sinne. Sitten mua väsytti yht´äkkiä sairaasti ja otin pienet päikkärit (:
Tallille lähdettiin äidin kyydillä Tiian kanssa joskun vartin yli neljä. Odotin Hannan,Hennan,Helmin,Helenen ja Tiian kanssa kunnes mun tunti alkoi. Tunnin piti yks Saara, mun rats.ope Marjo oli jossain muualla. Menin tunnilla Mantalla, aw ♥
Tunti oli tosi kiva ! Saatiin aloitta kun oltiin valmiita verkkailemaan. Ravailin ja menin välillä käyntiä tein ympyröitä yms. Laukkailin sitten päätyympyrällä. Oli kyl kivaa, kun itse sai laukkaila miten hyvästä tuntuu.
Meidän tuntilaisista yksi Päivi menee kisoihin lauantaina joten tehtiin koulurataa. Ensinmäiseksi yksitellen tultiin pituushalkaisialta harjotusravissa. Sitten en muista mikä sen nimi oli mutta piti pysähtyä siihen keskelle 4sek ja siitä sitten suoraan harjotusraviin jatkamaan pituushalkaisialla menemistä.
Onnistuin hyvin, hieeman menin vinoon pituushalkaisialla mutta muuten meni hyvin
2. harjotus oli että tehdään kokorataleikkaa ja siinä keskellä  mennään 4 askelta käyntiä ja siitä jatketaan taas ravissa. Kuulostaa helpolta mutta piti siis jäädä aavistuksen verran oikealle että pääsee uralle ennen kulmaa, ja kun lähti tekemään kokorataleikkaata niin lähtee juuri oikeassa ajassa kääntämään. Meni hyvin tuo harjotus Mantalla, sain tehtyä hyvin 4 askelta käyntiä ja siitä suoraan raviin.
3. harjotus oli että mennään pitkäsivu harjotusravissa kylmaan siitä tehdään sitten täydellinen päätyympyrä. Ekalla kerralla siitä ei tullut ihan pyöreän muotosta, tokalla sitten sain sen hyvin tehtyä.
Ja sitten viimeinen harjotus oli että tehdään loiviakiemuroita, välillä Manta lähti ennenaikojaan.
Mutta oli todella mukava tunti, tykkäsin paljon. Ekakun Saara sano ''tehdään koulua'' olin sillee ''nöyy'' koska en halunnut mennä väistöä. Mutta tehtiinkin ihan eri (: Varsinkin oli kiva tehdä laukkoja.
Kun tunti loppui hellin ihanaa Mantulia ♥ Hengailin sitten vielä Tiian,Hannan,Helmin, Hennan,Helenen ja Liisan kanssa. Ja muuten yksi varsa Raikku oli karannut sähköistä läpi tarhasta ja sitä lähdin sitten etsimään. Onneksi saatiin kiinni !
Kotona sitten vielä söin ja tein läksyt. Ihanaa huomenna jo perjantai !
Yritän jaksaa mennä huomenna tallille kun koskaan en oo perjantaisin :/ Ja lauantaina yritän päästä katsomaan killerin kisoja (: Itse ois ollut ihan jees mennä Mantalla kouluun, kun harjoilteltiin muutenkin mutta nyt on jo liian myöhäistä.  Manta kyllä nyt on 1 vaihtoehto tunneille, oon alkanu tykätä siitä kovasti (: + peräanto on kyllä niiiin jeeesbox (:
No kirjoitin nyt tällee ilman kuvia, kun kamera unohtu -.- Mutta huomenna jos menen tallille niin tulee kuviakin noh, huomisiin ! by: ninja_pinja

1 kommentti: