Sivut

perjantai 25. marraskuuta 2011

Minja+Allma+ Tyyne

Tänään olin siis katsomassa Minjan vuokraponia. Minjan vuokraponi on Allma ja Allma on russponi tamma (:
Allman tarhakamubf on shetlanninponi Tyyne.
Mentiin koulusta suoraan Minjan siskon kyytiin. Koko auto oli täynnä laukkuja (suurimmaksi osaksi minun ja Minjan) Söimme ruuat autossa kun matkailtiin. Allma&Tyyne asustelee Muuramessa lähellä Muuramengolf. Ja tosi creepyä on se että Inkku&Fautsi oli ennen melkeinpä Allman naapurissa ;o
Kun tultiin tallille mun sydän suli kun ne oli niin söpöjä ! Vietiin kamat talliin ja vaihdettiin vaatteet.
Mentiin haskemaan ponit. Otin Tyynen ja Minja Allman. Kun olin saanut Tyynelle riimun ja Minja Allmalle niin Allma karkasi tarhan toiselle puolelle XD Minja meni hakemaan/etsimään Allmaa kun minä viimeistelin vielä Tyynen riimua päähän. Lähdin etsimään Tyynen kanssa Minjaa ja sieltä pusikosta se tulikin Allman kanssa.
Jätettiin ponit ulos. Otettiin loimet ja alettiin harjailemaan.



                                                           Tyyne ♥ sorry laatu






                                                 Allma ♥ (piti muokata vähän kuvaa,muuten laatu ois ollut jotain pyllyä)



Kun oltiin harjailtu niin laitettiin varusteet (oikeestaan vaan Allmalle koska sillähän me vaan ratsittiin) Minja nous sitten selkään ja otin Tyynen mukaan lenkille. Talutin Tyyneä sitten Minjan ja Allman rinnalla. Ekaksi Minja teki alkukäynnit tiellä ja unohdettiin heijastinliivi, joten mentiin hakemaan. Minja ratsasteli sitten maastossa ja itsekkin ravasin Tyynen kanssa.
Mentiin metsästä poies kun alko tulla jo niin pimeetä 8( Minja laukkas sitten maantiellä ennenkuin mä nousin selkään.
Minja oli jo viritellyt Allman niin menin vähän vaan ravia ennenkuin nostin laukan ;) Allma veti minipukit siinä alussa. 2. kerralla Allma lähti täyttä ylämäkeä ylös. 3. kerralla Minja odotti ylämäen päässä Tyynen kanssa kun menin alas että vóisin laukata Allmalla vielä kerran. Noh, mentiin alamäkeä niin alko tuulemaan kovasti. Allma hermostu kun Tyyne oli häippässy ja sit se meni ojaan XD Onneksi vaan puolittain. Käänsin ja nostin laukan Allma teki niin ison pukin että melkein lensin sieltä :D Jalustin lähti pois mutta laukkasin loppuun sitten ilman jalustinta. Tein loppuravit ja ratsastin talliin Minja vieressä Tyynen kanssa köpötellessä.
Mentiin talliin niin harjasin vielä Tyynen huolellisesti. Tyynellä on ihana harja, sellane pitkä ! (=
Mentiin pesemään vielä Tyynen pyllyä(koska sillä on mahakuralla) ja Allman jalat. Tyynelle tuli ongelma kun yksin ei uskaltanut olla karsinassa mutta rauhottu kun annettiin heinää. Lähdettiin ja syötiin autossa vielä suklaata c(:

Oli mahtava päivä, anteeks kun ei oo kuvia. Ihanasti tuli siinä puol viideltä pussipimeää niin kuvia ei oolut luvassa paljoa :( piti tehdä myös alussa videopostaus tästä päivästä mutta ei siinä ois järkeä kun ei ois videoo kun minja tai minä ratsastataan D:

Huomisiin ! by ~ ninja_pinja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti