Sivut

keskiviikko 9. marraskuuta 2011

You are my sunshine

Noniin, mieetiskelin mitättömillä aivoillani onko järkevää kirjoittaa tästä, mutta kirjoitan kuiteski. Eli olen sellaiset about. 3vuotta etsinyt vuokraponnya, siitä asti kuin tehtiin selväksi että sattuu lompakkoon jos ois oma ponny.  Joten olen lähinnä etsiskellyt netistä. Mutta ainakun löydän iiihanan ponnyn niin se on jossakin Espoossa -.- En sitten koskaan löydä Jyväskylästä (näin btw vuokraponny tarkoittaa toisen omistuksessa olevaa ponnya mutta sitä itse käy ratsastamassa vähän niinkuin omaakin)
Ns ''vuokrasin'' mun kamun kaa shetlanninponeja Inkkua&Fautsia mutta ne oli todella kokemattomia niin niiden kanssa ei voinut tuupsutella (eli mennä kouluratsastusta) tai hyppiä esteitä. Mennä vain maastossa ja jos oli hyvä päivä niin saatiin ne jopa laukkaamaan :´´) Mutta tooosi ihania ponnyja oli silti ♥
Nytten Inkun&Fautsin entisellä omistajalla olisi muitakin hevosia käydä ratsastamassa mutta se on nyt vähän jäänyt, kun en muista koskaan soitella yms.
Nyt kumminkin löysin ihanan ponnyn tuolta läheltä (--: Lähetin viestiä ja ollaan juteltu omistajan kanssa  Taitaa olla iso shetlanninponny(?)Mutta ei se haittaa ne on mun lemppariponnyja ♥
Mutta ehkä voi olla isompikin ponny edessä, en tiedä. Ei sillä nini väliä. Vuokraus maksaisi sellaisen 5e ja jos tunnille haluaisin niin 10e. Halpaa (: Kerron ponnysta lisääpi kun saan tietoa enenmän ponnysta ja jopa koeratsastuksesta ! Hihi olen tooodella iloinen, on aika unelmaa että saisi ratsastaa ihanalla ponnylla miten haluaa (::
Mutta voi olla myös niinkin että ponny on jotenkin vaikea tai epämukava ratsastaa, katsotaas sitten (;
Mutta eipäs muuta, tänään ihan jeesbox päivä. Hengailin tallilla Minjan,Milan,Hannan ja Hennan kanssa (: Ja _jäädyin_ D:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti