Sivut

torstai 24. marraskuuta 2011

Voke-riitta

Niinkuin kerroin mulla oli myöhemmin ratsastus.
Mulle oli merkattu Riitta ja olin sillee ´eieieiei´.  Ennen ritu oli mun lempi mutta se katos kun en osannut enään ratsastaa sillä :D? Riitta on tosi herkkä ja nopee. Ei missään nimessä saa vetää ohjista. Pitää pidättää istunnalla. Muttakun rats.ope Marjo tuli niin sain Riitan. Ei siinä mitään ei aina voi saada sitä ketä haluaa ! Menin Riitalla ilmansatulaa ja aluks oli ihan kivaa. Kun otettiin ohjat ja sen jälkeen ravailemaan Riitta tuntui ihan semmoselta niinkuin ennenkin. Mutta kun alettiin laukkailee maneesii ympäri nini en saanu sitä useesti laukkaamaan (oikestaan pidätin, en halunnut laukata koko ajan) Riitta ei oikein ´osaa´ laukata suoraa niin se tuotti vaikeuksia. Kerrankin kun tehtiin jotain tällästä on semmonen hemuli kellä sitä laukkaamista ei halua.
Tehtiin sitten vuoronperään pidäteitä ja tempon lisäyksiä. Yhdessä vaiheessa pyysin satulaa, tuntu että lentäisin sieltä. Mutta onneksi en.
Riitalla menin viimevuonna jnt ½ vuotta niin opin sillä tosi hyvin ratsastamaan mutten enään tykkää mennä sillä :o emt, en vaan osaa. Riitta on niin herkkä että piti tehdä johtavaaohjaa että se kääntyis ilman että lopettais sitä ravaamista.
Mut ei kumminkaan tunti mennyt pieleen, jäi vaan sellane jännä fiilis....


                                              joku vanha kuva !!


En tarkota etten tykkäis Riitasta. Ihana hoitaa ja on sillä joskus kiva mennä mutta nyt ei oikeen huvittais. Katotaan menisinkö Piksulla sit ens kerrella kun niin kiva oli (:





Pika postaus + vanha 1 kuva = hyi !
otsikkokin tylsä mutta kestäkää.
Miten mun aika on näin tiukalla nykyään ? ;o



kiiitos kun luit love ya !

by ~ ninja_pinja


¨peeäs huomenna katsomaan Minjan vuokraponnya Allmaa. Kerron siitä sitten tomorrow !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti