Sivut

tiistai 29. marraskuuta 2011

Talleilua again !





    tsihih, äippä kävi ostamassa joulukalenterit ! Tulen aina varmaan haluamaan joulukalenterit, ne on nini joulumaisia ja ihania ! c: Eikä ne ole edes lapsellisia, ne tuo hauskaa joulumieltä ! Ja on tosi kiva aamuina napata suklaata suuhun (vaikka olen pienestä pitäen oppinut syömään ne etukäteen).
Meninpä sitten kotiin, vaikean ja ärsyttävän matematiikan kokeen jälkeen ! D:  Isi lähti vaan yht´äkkiä Kuopioon isin kaerin kanssa linjaautolla katsomaan jypin peliä o;
Kun äiti tuli töistä niin lähdin sitten tallille (: Minjallao li tunti, koska huomenna ei pääse ratsastamaan. Minja meni Saikulla ♥ Autoin Minjan selkään ja jäin katsomaan kotia. Otin Saikun satulan ( Minja meni ilmansatulaa ) tunnin lopuksi ja kannoin sen talliin. Laitettiin Minjan kanssa sitten bäkkärit Saikulle. Otinpa sitten pari laatu kuvaa !





                                         ilme on ihku&laatu se 10+ D:



Sitten hellin Saikkua vielä hetken ja lähdin kotiin. Kotona kävin pikasesti suihkussa ja katsoin(katson) X-Faktoria. Noi on hullun hyviä laulajia, suosittelen katsomaan tota ohjelmaa !











Huomenna meenpäs taas tallille ja kysyn mun rats.opelta yhtä juttua, jos se onnaa kerron sen huomenna sitten ! :D hmm.. eipäs muuta, ollaan vaan ennustettu että lumet sulais taas eikä tulis takasin ): kauheeta, koska muuten olis joka päivä niin pimeetä ): kamalaa, niin ei saa tapahtua !

Mutta pikemittä puheitta lähden nukkumaan kun viime yö meni niin lyhyeksi :ss
Huomisiin ! by~ ninja_pinja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti