Sivut

perjantai 23. maaliskuuta 2012

Eilinen ratsastus

Olin siis eilen ratsastamassa Jahvetilla&Kalevilla. Tultiin ½ 9 aikaan kotiin,niin en kerennyt postata,mutta nytpä kerron ;
Tultiin tallille siinä 15 yli 5 Elisan ja Tiian kanssa. Haettiin pojat tarhasta ja oteltiin kuvia.

    Kalevin silmä :)




        Kalevi + kärsämobiili ;-)






Jahvetti + toi on takkimaha,en nyt oikeesti oo noin läski ! :DDd



Harjattiin pollet + varusteet päälle. Noustiin tallin pihassa selkään ja siitä kentälle. Menin Kalevilla ensinmäiseksi. Kun alkukäynnit oli tehty,otin ohjat. Pysäyttelin,peruuttelin yms. niin että vanhus tulisi kuulolle :)

molemmat ollaan aika vakavina :D:D


 Menin 2sivua ravia,kunnes jo vaihdettiin ;o
Jahvetilla tein samat jutut. Menin myös puomeja. Puomit meni hyvin,välillä vähän arasteli mutta ravissa meni ne hienosti (-:  Välillä Jahvetti laski pään alas kun mentiin puomin yli,mutta se on vielä sellanen vaavi. Laukkailin ja tein loppuravit. Eeipä nyt mitään ihmeellistä,paitsi nuo puomit. 


aws Jahvetti mutta mä ..... :D:



Joo eli tällästä. Nyt pitää lähtee pakkailemaan koska 17:13 lähtee juna kohti Helsinkiä ! IIIK oon niin innoissani ! Hehee ;) Jos vaan kerkeän,niin postaan myös viikonloppuna,tai sitten viimeistään sunnutaina.
 On muuten tosi mahtavaa,että on tullut jo 20 kysymystä ! Vaikka en oo mitenkään "virallisesti" sanonut että voi kysyä,tai silleen niin hyvä että kysytte. Ja sekin vielä,että niitä kysymyksiä on niin paljon ja erinlaisia.Kaikki ei oo sellasia ratsastukseen liittyviä ! Joten kiitos vaan paljon kaikki jotka on kysynyt,ja loput 14 lukijaa niin vois alkamaan kyselemään ! Eli nyt voitte ihan kysyä, ja yritän tässä keretä tehdä tämän bannerin (jos kerkeen,koska en ole pakannutkaan vielä)
Joten nyt let´s go meiningillä Stadiin !
ja kiitos paljon 17 lukijalleni ♥ ! 

♥: llä ninja_pinja



p,s tässä on tälläinen todella,todella pieni kooste eilisestä ! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti