Sivut

tiistai 27. maaliskuuta 2012

ponia,ponia

Tänään menin Minjan vuokraponin Allman luokse.
 Minja haki Allman tarhasta ja itse otin Allman tarhakamun Tyynen. Harjasin Tyynen,putsasin kaviot ja selvitin myös harjan. Kun Minja oli valmis,Minja nousi selkään ja otin Tyynen mukaan. Lähdettiin maastoilemaan. Ekaksi Minja verkkasi Allman mm.ravaili,teki pohkeenväistöä ja laukkaili. Kuvasin Minjaa ja juoksin myös vähän Tyynen kanssa.
Mentiin eri paikkaan, piiiiitkälle tielle ja tienpäädystä nousi ylämäki. Sain mennä Allman selkään ja ravasin ekaksi. Minja varoitteli että Allma ehkä menee laukassa sen,mutta yhdenkerran yritti nostaa laukan mutta sain pidätettyä.
Menin myös laukassa,ja voi sitä vauhtia ! :D Allma pinkaisi laukkaan. Kun ylämäki tuli niin nousin kevyeeseen istuntaan. Minja tuli hädissään jo ylämäkeä vastaan Tyynen kanssa,koska luuli että Allma ois ryöstänyt mut XD
Sain mennä vielä kerran. Nostin laukan ja Allma meni nopeasti. Minja sano, että voin pyytä vielä enenmän niin vähän ennen ylämäkeä annoin vielä pohkeita. Allma meni melkeinpä kiitolaukkaa,ja nousin jalustimille. Allma teki myös pukit,mutta ei ne nyt niin isot ollut,kun pelkäsin :D Voi sitä tunnetta kun sai laukata ponilla täyttä ! Minja oot niin onnekas :´) haha. Minja laukkasi myös ja Allma teki Minjalle kunnon pukit ! Hahha.
Minja teki loppuravit ja mentini käyntiä. Taluttelin Tyyneä ja lähdettiin kotiin. Sain nousta vielä selkään,jalat oli kävelystä kipeät. kun tultiin talliin Minja jäädytti Allman jalat ja mentiin talliin. Annettiin heinät,harjattiin ja oteltiin kuvia+videoita :)

      Tyyne. Anteeksi laatu otettu digikameralla !




         Allma








Olen pahoillani,ettei uutta banneria ole tullut. Tein banneri aika vaivalla,mutta blogger ei suostu ladata sitä. Blogger ilmoittaa vain "Valitettavasti olet ylittänyt valokuvien lataamiskiintiön"
Joo mikäs tässä. Oon sammuttanut koneen,kirjautunut ulos,vaihtanut konetta ja tehnyt saman bannerin 5kertaa AINAKIN. Ja tää blogger on myös nyt ihan sekasin. Nimittäin vaihtaa näitä fontteja. Jeeij -.- ASDFGHT. No,yritän vielä. Kysymyspostaus tulee kohta,pari tyyppii kysyy vielä, sitten teen sen videolla,koska kyselyssä se voitti reilusti :D

Juups,eipä muuta ...♥:llä ninja_pinja


p.s tässä on nyt pieni kooste kun menin allmalla, kiitos Minja kun jaksoit kuvata+ lähettää nämä ! ;D



4 kommenttia:

  1. Pinjjaaa!! miks tos videos on äänet? D:D

    VastaaPoista
  2. no mitä välii :D:D sä vaan neuvot mua

    VastaaPoista
  3. xD Kuullostan vammaselta. (älä sano että ei ihme ku oon vammanen) ::DD

    VastaaPoista