Sivut

tiistai 20. maaliskuuta 2012

Tommia ei kiinnosta

       ai mitenniin on tylsää uskonnon tunnilla ? o;

Tänään kun pääsin koulusta niin mentiin Tiian kanssa kirjastoon. Tiia varasi 2 nälkäpeli kirjaa. Sain juuri luettuani sen 1 osan, aivan mahtava ja viikonlopusta tulee paras nevöevö kun pääsen kattomaan sen parhaassa seurassa ! :-)
Mennään leffaan Danskun ja Tiian kaa :) Ja meidän juna lähtee perjantaina 17:15 ? Olikohan näin ;o Ja ollaan stadissa siinä 9 illan aikoihin :) Ajattelin mennä kaupungin/kypärämäen kirjastoon etsimään parii kirjaa viel sitten junamatkaa varten,koska ne on yleensä erittäin tylsiä, vaikka Tiia onkin mukana ! :Dd


    äitin leipomaa suklaajuustokakkua ! aahnaam kuolen c;


Käytettiin sitten Tiian kanssa Taraa tunnin lenkillä, piristi kyllä muakin,kun oon vaan kotona datannut!









ei tarvitse kysyy miun murhanhimosesta ilmeestä, taino voithan sie kysyä ;O


No mutta,tänään ei siis mitään ihmeitä. Torstaina meen Jahvetin&Kalevin luokse ja nyt oon 99% varma että se onnistuis ! Hehee. Toivottavasti onnistuu, koska Jahvetti ja Kalevi muuttaa sieltä maailman ihannimalta tallilta pooies. kauheeta ): 

Mutta torstaina yritän ottaa mahd.paljon kuvia ja tehdä uuden bannerin ! Oon tylsistynyt tähän vanhaan :) Myös vaihdan blogin otsikon koska "Pinjas´Life" haha niin massa&tylsä. Joten muutoksia mun blogiin,jos nyt sinne päästään ! Ja onneksi nyt on näin valosaa niin uskon että keretään sinne ennen pimeän tullen ! 

♥: llä ninja_pinja


peeäs: thnx 16 lukijaa ! On jo suunitelmissa erikoispostaus ! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti