Sivut

torstai 8. maaliskuuta 2012

Pupupupullava

Hei taas !Älkää välittäkö tosta otsikosta :´) Mutta, tänään koulussa tein historian kokeen,koska olin tiistain pois koulusta. Koe oli ihan ok, että pariin tehtävään olin sillee "häh", mutta oisko jotain 7 ? :) Sitten koulusta vaan  juosten Minjan kanssa linkki pysäkille. Menin siis Minjalle. Mutta sitä ennen mentiin kaupunkiin jossa sitten käytiin ruoka ostoksilla. Ostettiin tallille kaikkea :-)
Minjalla tehtiin tallille,vihko. Sinne voi kirjottaa kaikkea terkkuja,mitä on päivän aikana tehnyt yms. Menihän meillä hermo pari kertaa mutta kyllä se sitten onnistui jotenkin ;) Tulikin pieni kiire,ja juoksujalkaa sitten keskustan bussi pysäkille tallille. Pari ihmistä vähän kattoi,kun tallikamat oli päällä,raipat mukana ja näin. Sitten linkki taiskin olla myöhässä ja se tuli sit neljältä. Jäätiin pois killerin kohdalla. Roudattiin kaikki tavarat läpi raviradan,keski-kentän,yli upottavan lumen ja sit päästiin viimein tallille !
Menin tunnilla Piksu pojalla. Laukattiin aluksi molempiin suuntiin. Piksullahan oli virtaa vaikka muille jakaa mutta kun kevensi rauhassa niin kyllä se siitä. Yritettiin vissiinkin saada raviin peräantoa. Piksulla oli niin vauhti,että se peräanto unohtui :´D No, käynnissähän se oli tosi nätti (: Vaihdettiin suunta ja taivuteltiin paljon. Muuta ei oikein tehty. Tunti ei ollut niin kiva,en oppinut oikeastaan mitään. Onhan hyvä kerrata aina jotain, ja opin mä kyllä sillee,et miten Piksun saa taidumaan helposti. Noh,mutta jäi kumminkin ihan ok fiilis :---)

                              Piksu :) Minja kuvas mun järkkärillä,mutjuu sori maneesi laaaaatu D:


                                  Minä ja Manu,laatu again, mut haittaaxe ?

Noi kuvat on eiliseltä (keskiviikko) mutta julkasen nyt enivei :) Oltiin sitten tuol satulahuoneessa,ja oli hauskaa! Hain myös yksäriponyn talliin sisälle + otin loimen siltä pooies.

          tallikisuliini nokosilla, aw :))


Lähdin sitten pois siinä 7 aikoihin ? Koska kun on nyt naisten päivä nii käytiin isin kanssa hakemassa pitsat kotiin. Kun söin yhden palan kotona,niin olin jo ähkyssä ;o haha,joo tallilla kun söin. Tein matikan läksyt ja luin enkun kokeeseen about. puol tuntii ? Ja nyt syön Ben&Jerry´s Cookie Dough ♥


                                       aaaaaah minu rakkaus ♥ c;

Viikko onkin jo vierähtäny nopeasti (taino hitaasti,en osaa päättää) Ja huomenna onkin jo perjantai :--)
Shittenshitten huomenna Hennalle,jeeeij :) Lauantaina sitten Minjalle yöks ft. Henna ja Hanna (mitäköhän siitäkin tulee) ... jaja sunnuntaina meen n. puol 12 Killerille,siellä on jotkut messut että voi 1 €hihitoratsastaa,olikohan se poniratsastaa vai talutusratsastusta ? ja paljon muuta ! Niin meen sinne töihin (: Kun lähden sieltä, niin sitten Elisan ja Tiian kanssa Jahvetin&Kalevin luokse ! Jes ! Onkin ollut jo ikävä poikia,kun viimeksi ratsastettini niillä 2-3 viikkoa sitten (: Eli toiminta viikonlopppu !
Ja maanantaina lähdetään leirikouluun,Piispalaan. Joten en siis pysty kirjoittamaan maanantaista -keskiviikkoon. Tullaan torstaina kotiin,niin kyllä mä kai jaksaisin postata,katotaan nyt :) Onhan se ihan kiva mennä sinne,mutta meidän luokka ei oo mikään paras,saa nähdä jaksanko niitä 24/7. Mutta Minjan kanssa kyllä tulee hubaa,todellaki ;) Nukutaan 4 huoneessa sit viel meidän luokkalaisten kanssa. Ja torstainahan mä kerkeen vielä ratsastamaan (: juu tulee kohta kunnon stoori, joten byeeeee !

♥:llä ninja_pinja


p.s  Oikein hyvää naistenpäivää ihanat lukijani ! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti