Sivut

torstai 29. maaliskuuta 2012

Hei taas kaikki ! (: Tänään oli vuorossa killerin tunti. Sain Mantan tunnille.
Aloitettiin pohkeenväistöllä. En saanut oikein palautetta,mutta tuntui ettei Manta kunnolla väistäisi. Rats.ope Marjo neuvoi, ja Mantan takapääkin väisti. Huomattiin,että kun käytän pohjetta,kallistun sinne päin. Yritettiin korjata sitä,nimittäin menin muuten ennen hevosta. Yleensä "kaaduin" kun asetettiin kulmassa.
Ravattiin ja Manta meni hyvää tahtia. Nostettiin pitkälläsivulla laukka.
 Mantaa sai vähän hoputtaa,mutta ok meni.
Vaihdettin suunta,ja tehtiin toiseen suuntaan myös pohkeenväistöä vasemmalle,kummalakin pitkälläsivulla. Manta meni nyt paljon paremmin. Mantai sai vähän näpäyttää raipalla että ei venkuile,mutta selvästi meni tähän suutaan paremmin kun toiseen. Ruvettiin laukkaamaan tähänkin suuntaan ja Manta innostui. Ei kumminkaan liika,mutta nosti ennenaikojaan laukan. Alettiin laukkaamaan maneesia ympäri,eli kaaoslaukkaa. Ekaksi Manta oikasi 1 kulman,mutta olin sen jälkeen tosi tyytyväinen. Mentiin reippaasti laukkaa,mutta ei liian kovaa,pysy hallinassa.
Mentiin kulmat hyvin ja laukka pysyi. Annettiin pitkät ohjat vähäksi aikaa. Taivuteltiin vähän aikaa ja sitten lopeteltiin. Jäi jotekin kiva fiilis,voisin mennä Mantalla enenmänkin niin voisin edistyä Mantan kanssa enenmän näissä koulu hommissa ! :)

     tallin käytävä //vanha


            vanha 






Tallilla hengailin ja nauroin kavereiden kanssa ! (: Nyt oon vaan ollut kotona,kun läksyjäkään ei ole tullut.
 Minja tulee huomemenna meille yöks ja mennään kaupunkiin. Myös mun siskon kaveri tulee koko viikonlopuksi meille yöksi :) Aateltiin leipoo jotain Minjan kaa,katotaan mitä siitäkin tulee ! :D
Ensi viikolla meen Jahvetin&Kalevin luokse ja Minja tulee vissiin mukaan. Myös mennään keskiviikkona Elisan kanssa koeratsastamaan,tai no Elisa menee. Itse varmaan kuvaan. Että tällästä...






tällänen tästä mun uudesta bannerista piti tulla,mutta blogger ei hyväksy. Ite oon ihan tyytyväinen tähän,hienompaan varmaan en edes osaa tehdä,koska en oo mikään tekniikanihmelapsi, ja gimp on jotenkin vaikee :D:D:D No,päätin tänne tän julkaista,vaikka en voi käyttää sitä bannerina -.- Ja tossa ois ollut tuo uusi otsikokin.


Jos joku osaa vaan auttaa niin laittakaa kommenttia  !!


♥:llä nonja_pinja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti