Sivut

sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Helsinkii

Mooi ! Nyt oon vihdoin ja viimein kotosalla :-) Helsingissä oli kyllä kivaa !
Mentiin junalla sinne perjantaina. Junassa,no ei mitään ihmeellistä. Tylsää ainakin. Mentiin Danskulle (serkku) yöks ja siel sit chillailtiin perjantai ilta.
 Lauantaina lähdettiin kaupunkiin. Ylläripylläri myöhästyttiin bussista,ihan perus. Tuli piieni paniikki että keretäänkö sinne koko leffaan koska seuraava bussi tuli 25 yli (meidän piti mennä 5 yli bussilla) ja siinä menis jotain 30min mennä kaupunkiin. Siitä kävellä tennispalatsiin ja finkinoon 5min ja silloin kello ois jo yli 1,vaikka sinnehän pitäis mennä tuntia aikaisemmin. Kun päästiin sinne niin oli sellanen hullun pitkä jono. Oikeesti,se oli niiiiiiiiiiiiiiiiin pitkä. Meidän varaus oli jo mennyt mutta päästiin ihan ylös kolmisteen.
Leffa oli tosi hyvä ! Ne jotka ei oo lukenut kirjaa,ei ehkä tajua kaikkea mitä siinä tapahtuu. Koska siinä ei selitetty niin paljon mitään. Tottakai kirja oli parempi,niinkuin ne aina on mutta leffa oli kumminkin hyvä,eikä ollut niin raaka kuin kirjassa.
Lauantaina tuli myös Bella (toinen serkku) ja kateltiin leffoja ja piettiin hauskaa ! Ja välillä se meni tosi oudoks.. ;o haha
Sunnutaina kerettiin katsoa vähän Mamma-Mia leffaa sitten piti jo lähteä. Viikonloppu meni tosi nopeesti. Junamatka meni taas hyvin,mutta oli niin tylsää. Kuutelin vain musiikkia.

Jotenka,tällänen reissu. Järkkäri oli mukana,mutta ei otettu yhtäkään kuvaa :D hups. Nyt oon ollut kotona ja huomenna kouluun. Onneksi Dansku&Bella tulee varmaankin jo 2 viikon päästä,kun on pääsiäinen ! Ja nyt on muuten tosi ihanan valosaa,kun on siirytty kesäaikaan ! Jiihii.

Haluan nyt vielä muistuttaa että ;

Kysykää ! Kysymyspostaus siis olisi tulossa jos nyt vain jaksaisitte kysellä, kyselkää,kyselkää !!


Ja uusi banneri tulee huomenna,nyt on ihan pakko lopettaa,koska isi muuten tulee sammuttamaan tän koneen!D:

♥: llä ninja_pinja

1 kommentti:

  1. Kysymyksii:

    1. Kauan oot ratsastanu?
    2. Ootko kisannut?
    3. Korkein este jonka oot mennyt?
    4. Isoin ja pienin hevonen/poni kellä oot menny?
    5. Lempi heppasi?
    6. Meetkö leirille ? (:

    Tässä nyt jotain

    VastaaPoista