Sivut

torstai 15. maaliskuuta 2012

Leirikoulusta

Noniin nyt oon tullut Piispalasta takaisin tänne Jyväskylään.
Leirikoulu oli ihan kiva,välillä oli vähän tyhmiä tehtäviä. Ja joka aamu olin tosi väsynyt, kun niin aikasin piti kumminkin herätä. Ehkä kivoin "tehtävä" oli jääkiipeily tai keilaus. Jääkiipeily sen takia,koska en oo nevö kokeillut moista. Se oli hullun raskasta. Se jää oli 12metriä jossa sitten piikki kengillä ja hakuilla yritettiin kiivetä ylöspäin. Pääsin alle puoleen väliin,mutta sitä oli kumminkin kiva kokeilla :-) Ja keilaus sen takia,koska oon ollu siinä aina huono, mutta nyt sain montaki täyskaatoja ! Hahaha :Dd (y)
Meidän huone oli kans kiva, just sopivan kokonen :) Olihan se vähän vanhanaikainen, muttei siellä nyt mitään
moderniakaan voi niin olla, kun siellä riehuu oppilaat ja sitten ne rikkois kaiken hienon ja kalliin.

     miks tää laatu on aina tämmönen :´<


 meidän huoneesta :Dd muuta kuvia sitten en ottanutkaan,oli niin paljon kokoajan tehtävää niin ei kerennyt :D


Keskiviikkona oli myös leirikaste. Meidät herätettiin siinä puol 12 just kun sain nukuttua. Sokkona piti maistella mm. kylmää mustaa kahvia (phyi !) ja sitten jotain nakkia? Kuljettiin metsään mikä oli sokkona aika pelottavaa. Kateltiin myös tähtiä ja käveltiin laskettelu rinteille missä laskettiin pulkalla.

Bussi matkat meni myös hyvin, ei se matka ollutkaan niin pitkä kun mä luulin.

On myös suru uutisia. Killeriltä on lähtenyt taas yksi heppa taivaaseen. Ja se on Assi :´( Harjasin Assin sunnuntaina hevoshulinoilla,tiesin ettei Assi elä enään kauaa mutta järkytyin kun kuulin että Assi on lopetettu, olin silloin leirikoulussa. Assi lopetettiin 12.3,jos oikein laskin eli maanantaina. Assillahan oli hienosti ikää (26-27) ja se olikin vanhin heppa. Olen onnellinen,ettei Assia enään satu mutta Assi ei saanut kunnon eläkepäiviä. Nyhjötti vain karsinassa ja kitui. Ei päässyt kirmailemaan laitumella viimeisen kerran, ihan kunnolla. Assi ns "käytettiin puhki". Eli Assia ehkä käytettiin liikaa tuntityöskentelyssä niin Assille tuli niitä vaivoja. Mutta näin on parempi...on ihan hirrrrveen ikävä :c Talli ei tunnu enään samalta kun ennen, Assihan asusteli Killerillä lähes 20 vuotta !


Nuku rauhassa rakas Assipappa ~ ♥


oon ihan tahallani muokannut näin rakeiseksi ! :-)



picasalla koksasin muokkailin, Assi ihana ♥



Teen Assista luultavasti videon huomenna,kun alkaa viikonloppu niin on aikaa.
Vaikka en oo ollut 4 pvä koulussa silti vkl on tarpeessa,heräsin kumminkin niin aikasin joka aamu ! 

Killerille piti vielä jaksaa. 1. En oisi jaksanut lähteä Killerille heti leirikoulun jälkeen. 2. En halunnut mennä talliin jossa meidän pikkusta vanhusta ei olisikaan :´(
Menin kumminkin ja sain tunnille Saikun. Ilmansatulaa,en ookkaan mennyt Saikulla pitkään aikaan ! :-)
Ekaks alettiin ravailemaan. Saikku ei millään taipunut, Marjon avulla vasta hellitti niskasta periksi. Tehtiin niin, että tehtiin kokorataleikkaa B:stä H:hon ja M:mmästä E:hen. Eli suunta vaihtui kokoajan. Sitten  C ja L päätyihin voltit. Saikku ei edelleenkään oikein taipunut,ja sai hoputtaa enenmän. Mentini sitten pääty-ympyrällä laukkaa. Saikun sain tottelemaan hyvin, aluks oli taas jotain shaibaa mutta sit olin tyytyväinen kun sain kunnolla laukan rullamaan ! Ja tosiaan, oon huomannut että kun meen ilmansatulaa niin nostan mun jalkoja. Laukassa sain ne mun taakse,niin että pystyin antamaan pohkeita paremmin ja jalka pysy paremmin varpaat ylhäällä ja kantapäät alhaalla. Vaihdettiin suuntaa ja toiseen suuntaan alussa oli sama, alussa jästäili mutta kun oli vaan napakka niin Saikku lähti kunnolla taas laukkaamaan ja oli kuulolla.

Saikku :) On otettu viimeviikon keskiviikkona ! i know laatu on mitä on ! ;o


Nyt pitäis mennä suihkuun, huomenna kouluun, Minjan kaa Allmalle ja sitten viikonloppu ! Hih ja ihan kohta on sitten vielä pääsiäisloma. Ollaan suuniteltu että ens viikonloppuna mentäis Helsinkiin. Tai no, sain kuulla vasta sillon kun tulin kotiin. Ois juu ihan jebapeba mennä sinne ,kun siitä on kauan kun viimeks kävin siel :) Mut kirjoittelen sitten nyt ----> suihkuun !


♥: llä ninja_pinja

4 kommenttia:

  1. Iha saman näköne huone ku meillä! Oliko oravan- vai ketunkolossa?
    Eikös Assille tullu jalka siks kipeeks ku se astu puomin päälle?

    VastaaPoista
  2. oltiin ketunkolossa. niinhän assi astuikin mutta silti meni tunneille sen jälkeen koska oli muka "toipunut" mutta se rasitti enenmän vielä

    VastaaPoista
  3. Assi :( <3

    noi meijjän yhteis kuvat on aika tyylikkäitä..ilmeellä xD

    VastaaPoista